انواع ریسه ال ای دی تزیینی | چگونگی نصب ریسه ال ای دی
آشنایی با انواع ریسه ال ای دی
امروزه با توجه به محبوبیتی که نور پردازی سقف پیدا کردهاست انواع ریسه ال ای دی جایگاه ویژهای پیدا کردهاند. در ساخت تمامی ساختمانهای امروزی و مدرن ریسه های شلنگی را خواهید یافت و نور پردازی سقف توجه شما را جلب خواهد کرد.
ریسه ال ای دی چیست
ریسه ال ای دی، صفحه مداری است با دیود ساطع کننده نور که در انواع رنگ های مختلف و درجه های روشنایی مختلف موجود است. این نوع ریسه ها به دلیل ویژگی انعطاف پذیری که دارند میتوانند با کمک چسبی که در پشت خود دارند در هر جایی و با هر شکلی نصب شوند.
انواع ریسه ال ای دی
ریسه ال ای دی به دو دسته تقسیم میشود:
- ریسه شلنگی
- ریسه نواری
ریسه شلنگی و ریسه نواری انواع مختلفی دارند که به آن خواهیم پرداخت
انواع ریسه شلنگی
- ریسه شلنگی LED
- ریسه شلنگی معمولی
- ریسه شلنگی فلکسی
- ریسه شلنگی نئون فلکسی
- ریسه شلنگی SMD
انواع ریسه نواری
- ریسه نواری تک لاین
- ریسه نواری دو لاین
- ریسه نواری SMD
در میان ریسه های شلنگی قدیمی ترین مدل آن نوع معمولی آن است.
روشنایی این گروه شبیه به لامپ های رشته ای است و ویژگی های همان لامپ ها را دارند.
در واقع مصرف برق بالایی دارند و باعث تولید گرمای زیادیی میشوند.
رنگی که در این ریسهها دیده می شود، به دلیل وجود شلنگ های رنگی است که استفاده شدهاست، و در واقع خود لامپ نور رنگی را تولید نمیکند.
مزایای انواع ریسه ال ای دی
- طول این نوع نوارهای نوری را می توانید به تناسب نیاز خود سفارش دهید.
- ال ای دی ها معمولا طول عمر بالایی دارند، اما مانند هر منبع نوری دیگری که با گذر زمان از طول عمر آنها کاسته میشود، تحت تاثیر پارامترهایی مانند دما و نحوه استفاده، ضعیف می شوند.
- انواع ریسه ال ای دی با ضخامت دو میلی را می توانید به راحتی در فضاهای تنگ و باریک نصب کنید. این چراغها انعطاف پذیری بالایی دارند و این انعطاف پذیری (می توانند تا حدود 90 درجه نیز خم شوند) به این معناست که این امکان را دارند که حتی در فضاهایی که غیر ممکن به نظر می رسند نیز قابل نصب باشند.
- رنگ، شکل، اندازه و قدرت نوری این نوع ال ای دی ها وابسته به نوع عملکرد و نیاز دکوراسیون شما قابلیت انتخاب دارد. اقسامی از تک رنگ و یا نمونه هایی که رنگشان قابل تغییر باشند نیز از این چراغ ها وجود دارند.
- ریسه های ال ای دی در برابر آب و هوا مقاومت خوبی دارند؛ بنابراین می توانید آنها را در هوای مرطوب و فضاهای بیرونی خانه خود نیز استفاده کنید.
- ریسههای ال ای دی مصرف کننده های قدرتمند انرژی محسوب میشوند. این چراغها نور بیشتری از سایر چراغ ها، تولید میکنند و دارای برق مصرفی کمتری نیز نسبت به آنها هستند.
معایب انواع ریسه ال ای دی
- هزینه های بالای این چراغها از معایب بزرگ آن محسوب میشود اما در نظر داشته باشید که در بهره وری و مصرف انرژی صرفه جویی می کنند و هزینه برق کمتری برای شما خواهند داشت.
- عمر انواع ریسه ال ای دی به درجه حرارت منطقه ای که در آن استفاده میشوند بستگی دارد. اگر این چراغها را در مناطقی که دمای هوای بالاتری دارند نصب کنید، طول عمر آنها کاهش خواهد یافت.
- به دلیل سری بودن ریسه ال ای دی اگر یک ریسه ال ای دی نیاز به جا به جایی داشته باشد، نیاز دارید که مجموعه ای بیش از تنها یک لامپ را جابجا کنید.
- اگر یک یا دو چراغ از این ریسه ها بسوزند، اثر آن ممکن است بر سایر چراغ ها نیز دیده شود. برای مثال ممکن است در طول زمان دچار کاهش روشنایی شود و یا حتی به شکل غیر قابل پیش بینی این اتفاق صورت گیرد.
نصب ریسه ال ای دی
همان طور که گفتیم پشت ریسه ال ای دی چسب وجود دارد که با کمک این چسب می توان به راحتی ریسه ال ای دی را در هر فضایی که می خواهید نصب کنید، اما با این وجود، نوارهای ال ای دی نیاز به کوتاه کردن، طرح ریزی کردن و سیم کشی شدن دارند.
به همین خاطر ما به افراد توصیه میکنیم که قبل از نصب این چراغ ها حتما با یک برق کار و یا متخصص درباره این موضوع مشورت کنند.
نظرات و سوالات خود را درباره انواع ریسه ال ای دی از طریق نظرات با ما مطرح کنید. کارشناسان الکترویاس در اسرع وقت پاسخگوی شما خواهند بود.
ممنونم از کارشناسان الکترویاس بابت معرفی انواع ریسه ال ای دی تزیینی..
لطف دارین